Eksperter i gulvslibning og gulvafhøvling

H H Gulvafhøvling er eksperter inden for gulvafslibning samt gulvbehandling. Vi lægger ikke nye gulve, – vi beskæftiger os udelukkende med renovering af alle former for trægulve, hvilket vi nu har gjort i mere end 25 år

H. H. Gulvafhøvling ejes af Henrik Hansborg.

Firmaets medarbejdere, hvoraf enkelte har 10-20 års erfaring, er alle eksperter inden for deres område. Den ekspertise sikrer, at vi altid udfører og leverer et slutresultat i en høj kvalitet.

Der er sket en stor udvikling inden for gulvsliber-branchen, både indenfor valg af materialer, produktudvalg samt kundernes krav og forventninger. Hos H. H. Gulvafhøvling er vi en del af udviklingen. Vi gør hver dag vores bedste for at være med til hæve overlæggeren og sætte en høj standart i vores arbejde.

Hos H. H. Gulvafhøvling er god service og kvalificeret rådgivning to vigtige elementer inden et gulvprojekt påbegynder. Det betyder, at vi først og fremmest identificerer kundens behov og ønsker, så behandlingen af gulvene stemmer overens med kundens krav til slidstyrke, vedligeholdelse, udseende med mere.

Vi ved, at det spiller en rolle at du som kunde føler dig tryg ved en håndværker. Og det kan man være ved H. H. Gulvafhøvling. Vi står altid inde for vores tilbud og arbejde. Skulle arbejdet mod forventning ikke stemme overens med H. H. Gulvafhøvlings lovede standard, så laver vi selvfølgelig arbejdet om.

Vores mantra for vores medarbejdere er, at vi forventer af de leverer et stykke arbejde, de ville have derhjemme. 

Vores mål for H. H. Gulvafhøvling er ikke at være billigst – men vi udfører kvalitet til den rigtige pris, til den rette aftalte tid.

Med Venlig Hilsen
H.H. Gulve

 

Produkter

Vi bruger kun kvalitetsprodukter til efterbehandling af gulve.

Vi samarbejder med Tip Top Slibematerialer og benytter FLOORCOAT-serien og TIMBEREX’s produkter.