Værd at vide inden arbejdet går i gang

Ligesom der selvfølgelig forventes af os, at vi overholder vores aftaler, så forventer H. H. Gulvafhøvling også, at kunden overholder deres del af aftalen. Her er lidt gode råd:

Ryd gulvet
For at rummet/rummene er klar til afhøvling/slibning, så skal der være tomt (møbler/tæpper fjernet) og groft fejet, så der ikke ligger skruer, søm eller lignede på gulvet.

 

Vi bruger stærk strøm – 380V
Hvis der ikke er adgang til 380V strøm, skal dette oplyses ved bestilling eller seneste dagen før, så der evt. kan nå at bestilles en elektriker. 

Vi støver
Gulvafslibning støver lidt så fjern derfor om muligt al elektronik i rummet. Hvis det ikke kan lade sig gøre fx fladskærme/anlæg på væg, lamper i loft, så er det kundens ansvar at det er afdækket forsvarligt.

Vi fjerner selvfølgelig vores affald og vi støvsuge godt efter os. Kunden skal dog gerne iværksættes en let rengøring bagefter gulvafhøvling.

 

Er du/I i gang med en større renovering?
Er du/I i gang med en større renovering, så er det vigtigt at de andre håndværker er klar ovre at vi kommer den/de pågældende dage, så de er færdig i de rum H.H. Gulvafhøvling skal være i.

Fordi vi bruger hele gulvfladen og gulvet skal efterbehandles og tørre, skal gulvet stå i en periode efter vores besøg, så I opnår det bedste resultet.

Ved aflysning eller flytning af bestilt arbejde
Det kan jo ske at der opstår noget som gør, at det ikke er muligt at få udført arbejdet den pågældende dag som aftalt. Ved aflysning af bestil arbejde er det vigtigt at du/I ringer så snart det er muligt, så vi har mulighed for at ændre planlægningen.

(Vi kan jo også være uheldige at have flere sygmeldinger på en dag, og derfor ikke have mulighed for at komme. Vi finder altid en løsning sammen.)

 

Hvad kan vi gøre for dig?